Здравейте,
Кратко и ясно - Преди почти нямаше админи на csgo сървърите и беше голям проблем. Сега има много админи - И пак проблем.
Предложенията са:
(1) Да се прегледа текущата бройка от админи и да се реши тази бройка вече НЕ е ли достатъчна?.
- В случай че да, то дали също така не е и прекалено голям броя на направените "админи".
(2) Малко обратна връзка / feedback как си вършат работата тези същите админи. Дори помежду си да си обръщат внимание.
Защо ?
Пример1 - 4 пъти teamflash в spawn, но админа Х познава играча Y - няма kick/ban < нищо.
Когато това го направи някои непознат играч (подчертавам не става дума за мен

) -> instant kick или ban там за 1 седмица, както се очаква.
Пример2 - Дори някои админи псуват други играчи, дори и без повод; не че с повод променя факта. Лично за мен като играч не ми е проблем - има mute ingame option.
Един кратък и ясен набор от правила също би подобрил нещата. Дори Guidelines да е пак добре. Защото в момента всеки сложен за админ си тълкува, както му е настроението на деня. Това е
бездействието. А има и другите случаи с
излишното или прекомерно действие. Това се случва защото не малка част са тинейджъри, които се взимат прекалено на сериозно в играта. И ескалират нещата, когато са имали крив ден на училище или във фитнеса, или където и да е, или пък ги тресе пубертета. Но да съсипват играта в сървъра, като се взимат прекалено на сериозно е тъпо.
► Show Spoiler
Отново пример, който е от смешна игрова ситуация, но е от току-що и лично за мен преля чашата:
- 3v3 на голяма карта, разбрали сме се само А site логично.
- Убиват ме в гръб през B и измайтапвам играча, който е И админ: "Що в гръб бе pro нали се разбрахме само A. Lamer : D".
- Въпреки че завършвам със smileyface почват едни обяснения.
- Веднага следващият рунд наш играч убива същият този играч(админ) в гръб от Б
- Въпросният играч/админ вече rage-ва на мен как не трябва да му се казва "lamer : D"
- Нищо че е очевиден майтап, играча/админ се взима толкова на сериозно, че следващият map ме "gag"-ва. Цитирам играча/админ 1:1 - "Да спре да ме ядосва"
като подчертавам цялата ситуация до тук няма нищо общо с това че е админ или админско действие,
- На края от липса на инфо се получи one-sided game. Голям fun.
Писах на въпросният играч/админ, че се взима прекалено на сериозно, hf и да ходи на майната си (1:1). И всичко тръгна от ситуация нямаща нищо общо, че е админ или админско действие. От това, че не носи на майтап един тийнеджър, който е направен админ.
В прав текст - куцо и сакато бе сложено за админ само и само да има админи. Това реши проблема с cheat-ващите играчи. Обаче прекалено бързо бяха набрани тези админи и сега следва другият проблем с количеството. Успех.