Имам три препоръки за това как можете да направите сървъра по-добър.
1. Живите да не могат да чуват умрелите. Тъпо е да си последния жив и да не можеш да чуеш нищо, защото разбираш ли Гошо и Пешо си говорят, или пък някой ти дава акъл как да играеш, псуват се или пък пускат музика.
2. Направете така, че съотборници да не могат да се флашкат. Дори някой да ти метне флаш - да не те хваща а само противника да хваща.
3. Да се пусне ВИП система със спеациални привилегии като ВИП префикс пред ника, резервиран слот за влизане в пълен сървър. По-голяма "тежест" на гласа при вот за карта.
1.Може да се направи, така че 30 секунди (или някакъв подобен период от време) да се чуваш след като умреш, за да дадеш нужното инфо и после да си "mute"-нат за живите.
2.В правилата на сървъра си пише, че при злоупотреба с флашки по преценка на админа, изпълняващото лице ще си понесе съответните последствия. Единственото, което можем ти или аз да направим е да помолим да не ни флашва даденият човек или ако е било неволно да му обясним как да флашва по-добре следващия път или поне да предупреждава.
3.Да има някакви малки привилегии за ВИП-а е добре, но не е редно 1 човек да решава какво да играят 32-ма.
Моите предложения са:
1.Сървърът (ако може) да се направи на 128 тик-а. Това би могло да привлече доста хора от по-високите ранкове.
2.Да се направи малко по-дълго времето, което имаш да реагираш преди да те премести Spectator. (Причината да го казвам това е : не веднъж, само да отида до тоалетна по малка нужда, ме мята и после трябва да пиша retry в конзолата и я виж някой ми е взел мястото и сървърът е пълен..)
3.Да се гласува в края на картата за следващата, а не 3 минути преди това...Много е неудобно докато играеш, изскочи вот-а и трябва да смениш на пистолет бързо и цъкнеш 2..да, сървърът отчита вот-а ти, но и смъртта ти от забавянето.
Това е всичко от мен. Като цяло сървърът много ми допада и повечето от хората в него са страшно приятни. Благодаря, че се грижите за сървъра и даже приемате препоръки