Мнениеот sムd?Yes?mムybe??? » 22 юни 2017, 20:39
Така, след като изтрих 50 коментара който са мега ненужни и също така се забелязва , че оплакването е във грешния раздел ще напиша следното:
1- Криминале, когато админ те киква , банва, гагва и т.н. ПРАВИ СИ ДЕМО! За да мога когато аз го гледам това демо да разбера сега кой е прав и кой крив.
2- След като си решил да пуснеш оплакване гледай малко и този образец не е за украса....
3- Когато ти е написано , Админа ще бъде уведомен чакаш отговор , а не продължаваш да пишеш глупости.
4- Когато се карате във Фейса, Стеам или където и да е било, мен това НЕ МЕ ЗАСЯГА! Всичко , което се случва извън сървърите е ваш личен живот и за това наказания няма, ако искате се търсите или да ходите да пиете кафета или любовни срещи си правете , това не е нарушение за което се наказва със бан във сървъра, защото не е нарушение на правило, което не е нарушено във сървъра!!!!!
5- Препоръчвам на Криминала да спре да влиза със подобни никове .
6- Банът ще бъде премахнат и за напред , когато Криминале влезеш със подобен ник и админ те банне няма да мисля да преглеждам нито демота , нито каквито и да е било неща
7- Както казах , когато случката не е била във някой от нашите сървъри това не е причина за бан или нещо подобно.
Сега си помислете добре (както админа поставил бана, така и баннатия) , как ще играете във сървърите за напред. Коментари след моя не искам да виждам , ако има нещо знаете ми Steam-a.
Searching for brain....
error not found, please try again later.