Страница 1 от 1

Информация за кандидатите за администратори в сървъра

Публикувано: 06 яну 2016, 14:45
от Bojo
В този раздел, можете да пускате своите кандидатури за Aдмини в cs1.csgo.bg | Dust2 Only сървъра по образец от темата "Кандидат - zeeTester /*ОБРАЗЕЦ*/". Всички точки от кандидатурата са задължителни. Ако не искате да споделите информация по някоя от точките или ако не спазвате образеца, не пускайте кандидатура, защото ще бъде моментално отхвърлена! След като кандидатурата бъде разгледана от администраторите, те ще дадат своя глас - За или Против. По кандидатурите могат да дават своят глас само Админите в дадения сървър, Помощник Администратори и Администратори, обикновените потребители не могат да коментират кандидата. Ако имате някаква важна информация за кандидата и искате да я споделите се свържете с администраторите на ЛС.

Кандидатите, чиито кандидатури са отхвърлени имат право да кандидастват отново след 1 (един) месец, или ако Администратор напише времето след, което можете да пуснете нова кандидатура!

Re: Информация за кандидатите за администратори в сървъра

Публикувано: 17 апр 2017, 19:47
от sムd?Yes?mムybe???
Изображение

Пробутването на приятелчета на Админи не се толелира тук , кандидата ще бъде директно ОТХВЪРЛЕН , а Админа пробутал приятеля си ще получи съответните санкций.
Забранява се моленето на Админи/Администратори да дадът своят вот по вашата кандидатура, това намалява шанса ви драстично за одобряването на вашата кандидатура :!:

Re: Информация за кандидатите за администратори в сървъра

Публикувано: 29 сеп 2017, 04:39
от sムd?Yes?mムybe???
Изображение


Всеки, който бъде одобрен, ще започва с тестов период, на който продължителността му ще бъде в зависимост как се справя даденият Админ. Правата, с които ще започва всеки Админ, ще са kick/gag/mute.