Страница 1 от 1

Кандидат - Hanzel - ОТХВЪРЛЕН

Публикувано: 01 авг 2016, 21:38
от Hanzel
1. Вашето име? - Теодор Тончев
2. Вашата възраст? - 15
3. От къде сте? - Димитровград, България
4. Skype за връзка с членовете на екипа? - teodor_tonchev
5. Мотивирайте желанието си да станете част от екипа на csgo.BG? - Имам желанието да стана администратор, защото забелязах че сървърът за жалост няма нужната организация коя то му трябва (всеки псува и си я кара "айляк" с хаковете). Реших да стана администратор, защото мисля и съм обеден че ще докарам поне малко ред в цялата тая "олелия"
6. Колко часа на ден е минимумът, който смятате да отделите за съръвъра? - Мога да отделям по колкото се изисква от мен (4+ зависи от "заповедта" (задачата поставена ми от главният Администратор и какво налага тя.)
7. Имате ли опит с Sourcemod? - Да
8. Имате ли някаква история като администратор? - Администратор съм още от 1.6. Не помня веригите сървъри, но съм извършвал административни дейности в повече от 3, 4 сървъра, като да не изпускам факта че самият аз съм имал верига сървъри.
9. Вашето SteamID? - GladiatorHanzel

[(Забелязван съм с доста имена но на скоро съм играл с: LAST CHANCE FOR BROMANCE, Crouching Tiger, Hidden Chimera, Gladiator Hanzel) (Както и с много други... преди няколко дни се върнах от няколко месеца почивка от цс-а и преди съм играл но с много различни имена) На господин f0deR съм му известен като Tetroniks ;D )]

Re: Кандидат - Hanzel

Публикувано: 02 авг 2016, 11:39
от George de LION!
имаш НЕ от мен, 3 дни не съм влизал в сървъра - преди това бях всеки ден по бая часове и щом не съм те засичал прави си сам сметката !

Re: Кандидат - Hanzel

Публикувано: 02 авг 2016, 12:22
от Hanzel
Извинявам се, но явно не си прочел че не съм играл от доста отдавна (няколко месеца 4-5) но преди съм играл вътре, господине. (+Това че не си виждал един и същ никнейм и че ТИ не си ме виждал не значи че ме е нямало)

Re: Кандидат - Hanzel

Публикувано: 02 авг 2016, 16:07
от sムd?Yes?mムybe???
Като за начало започни да играеш пак редовно , тва че преди 5 месеца си играл и си спрял ние няма как да знаем , а също така кандидатурата ти е пусната сега , което води до факта , че нямаш редовност за момента както и доклади липсват . Не

Re: Кандидат - Hanzel

Публикувано: 02 авг 2016, 16:11
от Hanzel
Защо нямате админи в сървъра в момента ? Някой гледа ли тая конзола кой какво пише ? и че целия сървър след малко ще се изпразни защото един пич си играе с хака с негев... ENV се пише ... всеки го разбра че е пълен аим бот но няма админи кой да влезе ? Нали "РЕДОВНИТЕ" хора админи трябва да се редовни както вие изисквате ? Никой от вас не може да отговори на тоя въпрос и нали трябва да си "РЕДОВЕН" за да станеш админ а къде са тия " РЕДОВНИ " админи да попитам и то няма никой с 30 човека в сървъра ... ами много ясно че сървъра се нуждае от админ особено кога то е пълен ... правете каквото си искате. (Само да попитам така абе защо искате другата информация да се въвежда при кандидатстването след като само гледате да ли някой ме е виждал в сървъра честно? )

Re: Кандидат - Hanzel

Публикувано: 02 авг 2016, 17:18
от sムd?Yes?mムybe???
Така сега след като обичаш доста да критикуваш нека ти разясня:
Админи винаги има и ще има редовни .
Никой Амин не е длъжен да прекарва по цял ден в сървъра.
Когато има хакер спокойно можеш да минеш Спец и да го рекорднеш и да го качиш тук.
Когато толкова много има хакери и няма Админи докладвай и ирай редовно и може да получиш шанса.
Сега изчакваш отговор от колегите или Администратор .

Re: Кандидат - Hanzel

Публикувано: 03 авг 2016, 15:18
от Staro3agopka
Във веригата, не мисля, че ни трябват такива нахални и нередовни админи. Не!

Re: Кандидат - Hanzel

Публикувано: 04 авг 2016, 11:39
от Bojo
НЕ от мен

Re: Кандидат - Hanzel

Публикувано: 04 авг 2016, 14:20
от Impuls3
Против.

Re: Кандидат - Hanzel

Публикувано: 29 сеп 2016, 18:54
от Reflex
Пробвай следващият път.