Страница 1 от 1

Кандидатура за админ - El Matad0r THESCANDALOU$$$ [Одобрен]

Публикувано: 03 апр 2017, 02:52
от elmatador
1. Вашето име? - Димитър Димитров
2. Вашата възраст? - 23
3. От къде сте? - Роден съм в София, не живея в страната.
4. Skype за връзка с членовете на екипа? - villa1899
5. Мотивирайте желанието си да станете част от екипа на csgo.BG? - Имам желанието вече да стана администратор, тъй като въпреки не малкия брой избрани админи, все има моменти, когато админ в сървъра няма и нередности се случват, което ме афектира.. Мисля, че това е недопустимо, предвид факта, че този сървър е най-популярният в България и трябва да има по-добра атмосфера за игра и развлечение. Също така, не веднъж доказах, че мога да "уловя" хакерите, въпреки че част от админите в началото не ми повярваха. В допълнение, смея да твърдя, че съм докладвал редица пъти по време на игра за нарушители, включително пускане на музика по време на рундове, дразнещо мучене, тролване (хвърляне нарочно гранати) и псуване. Накратко казано хората с непристойно и неадекватно поведение. Мисля, че няма админ, на когото да не съм "репортвал", а има и такива, на които съм спамил по над 10, 20 пъти. Моята гледна точна е, че мога да бъда полезен и има какво да дам на този сървър.
6. Колко часа на ден е минимумът, който смятате да отделите за съръвъра? - Не обичам да говоря с числа, а с факти. Може всеки да провери тук
7. Имате ли опит с Sourcemod? - Да
8. Имате ли някаква история като администратор? - В CS:GO сървър - не, в CS 1.6 - да.
9. Вашето SteamID? - STEAM_1:0:24870250

P.S: Допускам възможността, че някои от Вас ще изтъкнат факта за пускането на музика в загрявката. Честно казано не виждам нищо лошо в това, до колкото съм осведомен това е позволено и не виждам да представлява голям проблем.В противен случай до сега щях да съм получил над 200 мюта. Още повече, че поне на половината от играчите им харесва.

P.S: Предполагам, че някои ще напишат, че съм нагрубявал по един или друг начин част от сегашните администратори, визирайки Insanе и Petio. Да, може да съм бил краен, да не е било разумно, но не съжалявам за думите си, които съм казал по техен адрес, тъй като не са били незаслужени. Никога не съм искал да бъда конфликтна личност, но всеки има даден лимит, който в един момент се изчерпва. Всеки, който играе често в сървъра знае, че целенасочено заяждане не завършва добре за него. В този ред на мисли, всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна.

Очаквам с интерес вашите коментари!

Re: Кандидатура за админ - El Matad0r THESCANDALOU$$$

Публикувано: 03 апр 2017, 10:45
от George de LION!
като се има на предвид музиката която си споменал, може да намалиш лигавенете, иначе от мен имаш ДА :)

Re: Кандидатура за админ - El Matad0r THESCANDALOU$$$

Публикувано: 03 апр 2017, 10:57
от sムd?Yes?mムybe???
:!:

Re: Кандидатура за админ - El Matad0r THESCANDALOU$$$

Публикувано: 03 апр 2017, 12:53
от Sir Michael Caine
Yes.

Re: Кандидатура за админ - El Matad0r THESCANDALOU$$$

Публикувано: 03 апр 2017, 13:09
от laS7
За !

Re: Кандидатура за админ - El Matad0r THESCANDALOU$$$

Публикувано: 04 апр 2017, 12:14
от Impuls3
И аз съм За.

Re: Кандидатура за админ - El Matad0r THESCANDALOU$$$

Публикувано: 05 апр 2017, 21:49
от sムd?Yes?mムybe???
Одобрен