Страница 1 от 1

Оплакване от бан

Публикувано: 27 окт 2018, 17:56
от grooviminatora
1. https://www.faceit.com/en/players-modal/groovimntra
2. Trolling
3. https://www.faceit.com/en/csgo/room/1-b ... 3e71c10264
4. След грозното поведение и обиди от страна на админа стинг, нямаше как да не отвърна на нападките му. Никога не съм тролвал играта нито съм го псувал на майка. След няколко заплахи от негова страна че ще бъда баннат, и аз му казах че ще бъде баннат от юницеф. Не виждам как може да имам бан по дълаг от 1 час за такава простотия, а той да има права изобщо след това което може да се види на демото му като държание. Искам банът ми да бъде премахнат тъй като е неоснователен, а ако смятате че е бил основателен то 1 седмица е напълно достатъчна за бан за такива малки бъзици от моя страна. Въпреки че за неговите обиди и заплахи той наказание не получи поне нека банът ми е справедлив един вид (което е невъзможно тъй като бан изобщо не трябва да имам).

Re: Оплакване от бан

Публикувано: 27 окт 2018, 18:04
от sムd?Yes?mムybe???
Аз бан с твоя ник не виждам.

Re: Оплакване от бан

Публикувано: 27 окт 2018, 18:10
от sムd?Yes?mムybe???
Всъщност , вмомента го намерих и получих доста интересна снимка - http://prntscr.com/lb4knl за което ще имаш почивка от Q-to

Re: Оплакване от бан

Публикувано: 27 окт 2018, 18:10
от grooviminatora
Аз бан с твоя ник не виждам.
Махнат е. Благодаря за бързия отговор. Просто беше крайно некоректно от негова страна и седеше около 2-3 дни. Помислих, че е за постоянно. :)