Информация за кандидатите за администратори в сървъра

Потребителски аватар
zolfeca
V.I.P.
V.I.P.
csgo Мнения: 202
Регистриран на: 17 сеп 2018, 23:28
zolfeca’s avatar
Loading…

Информация за кандидатите за администратори в сървъра

Мнениеот zolfeca » 21 май 2019, 00:04

В този раздел, можете да пускате своите кандидатури за Aдмини в cs3.csgo.bg | Classic сървъра по образец от темата "Кандидат - Kavala/*ОБРАЗЕЦ*/".

Всички точки от кандидатурата са задължителни. Ако не искате да споделите информация по някоя от точките или ако не спазвате образеца, не пускайте кандидатура, защото ще бъде моментално отхвърлена!

След като кандидатурата бъде разгледана от администраторите, те ще дадат своя глас - За или Против.

По кандидатурите могат да дават своят глас само Админите в дадения сървър, Помощник Администратори и Администратори, обикновените потребители не могат да коментират кандидата. Ако имате някаква важна информация за кандидата и искате да я споделите се свържете с администраторите на ЛС.

Всеки, който бъде одобрен, ще започва с тестов период, на който продължителността му ще бъде в зависимост как се справя даденият Админ. Правата, с които ще започва всеки Админ, ще са kick/gag/mute.

Кандидатите, чиито кандидатури са отхвърлени имат право да кандидастват отново след 2 (два) месеца, или ако Администратор напише времето след, което можете да пуснете нова кандидатура!

Върни се в “Кандидатури за Админ/Admin Applications”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост

cron

Влез  •  Регистрация