Здравейте, аз съм пушач както си играя в един от сървърите ми дойде на ум да направим раздвижване на темата и да ви питам...
1Пушите ли?
2От колко време?
3Какви цигари (модел/марка)
4На колко сте?
5Като пушач какво мислите за пушенето? (За стари пушачи, че на новите още им е интересно

)
6Можете ли да се откажете от тях по всяко време без да изпитвате каквато и да е била нужда да запалите?
Ето ги и моите отговори!
1. Да
2. Три (3) години
3. До сега съм сменял 3 вида (Rothmans ; Dunhill ; Marlboro)
4. 17
5. Kaто цяло го мисля за нередно и не правилно, но пуша от години и ми се е превърнало като част от ежедневието. Дали с кафето рано сутрин, междучасието в даскало, почивката на работа или просто на компа
6. Едва ли не мисля, че мога бях се опитал веднъж, за 1 месец ги спрях и после пак ги почнах!
Като цяло е доста лесно на първо място обаче ти трябва силна воля и на второ подкрепа приятели и близки освен ако не се криете
Можете да си кажете каква подкрепа от близки да не си наркоман... Ами не но си пушач, пак се тровиш, но по по-скучен начин

!
Ако има нови и тъкмо пропушващи (деца, батковци, каки, и т.н) откажете се докато е на време на никого няма да сте интересни в днешно време е по-интересно ( Коя какъв задник има и с колко момчета е спала) ! Ами лек и спокоен ден ви желая ! Ще се радвам да прочета/ем и за вас по нещичко така да се сближим като форум приятели

! Вие сте!